Paterna avança al 2 de maig l'inici de l'obertura de les Biblioteques 24 hores

Dilluns, 15 abril 2019 13:42 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 52 vegades

La biblioteca de la Cova Gran de Paterna obrirà ininterrompudament les 24 hores del dia, set dies a la setmana del pròxim 2 de maig per a facilitar l'estudi dels exàmens finals dels paterners i les paterneres.

 

Així ho ha anunciat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, qui ha afirmat que “enguany avancem 15 dies la posada en marxa del servei biblioteca 24 hores respecte a l'any passat perquè els estudiants puguen començar abans a utilitzar-ho per a preparara els seus exàmens finals”.

 

De la mateixa manera, i igual que van fer en aquest últim període d'exàmens, l'Ajuntament tornarà a habilitar una sala d'estudi en el Centre Social de La Canyada perquè els estudiants d'aquesta zona disposen d'un espai on estudiar. 

 

La regidora ha tornat a destacar el gran acolliment que sempre té aquesta iniciativa, per la qual passen més de 10.000 joves en cadascun dels períodes que es posen en marxa al mateix temps que ha recordat que des que l'executiu de Sagredo va posar en marxa aquesta iniciativa en 2015 “hem anat millorant-la ampliant servei i horaris per a adaptar-la a les necessitats dels usuaris, no tancant al migdia perquè els usuaris puguen fer ús d'ella 11 hores al dia, de dilluns a divendres, de 9 a 20 hores de manera ininterrompuda”. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 13:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.