Pallassos substitueixen la màgia per la ciència a Alboraia

Dilluns, 26 Setembre 2016 11:05 Escrit per  Publicat en Alboraia Vist 849 vegades

El Teatre Agrícola d'Alboraia es convertirà en un improvisat “plató de televisió” per acollir l'estrena de Ciència Club Clown, l'última aposta de la companyia valenciana Salanegra.

L'espectacle, que tindrà lloc el diumenge 16 d'octubre a les 18 hores, reinventa el gènere del “clowning” per acostar la ciència als més joves. Formar i entretenir seran els objectius de Dentrita i Alcalina (Asun Cebrián i Mariló Tamarit, membres de Payasospital des de 2001) que, en un simulat programa televisiu, canviaran els trucs de màgia amb pastissos i globus per provetes de laboratori i espectaculars reaccions químiques.

El projecte, que pretén demostrar que es pot aprendre ciència “a riallades”, compta amb el suport de la Càtedra de divulgació científica de la Universitat de València. De fet, la realització de tots els experiments compta amb l'assessorament de catedràtiques en Física aplicada i en Química inorgànica.

L'obra, que també pretén visibilitzar el paper de les dones científiques, és ideal per reforçar els coneixements en ciències, història i valencià de l'alumnat de secundària. No obstant això, la seua espectacular posada en escena i la seua divertida representació la fan apta per a tots els públics.

Les entrades poden adquirir-se, a partir de 5 euros, a través de www.agendaalboraya.com/entradas/1/ciencia-club-clown.html o en taquilla.

Més informació en www.salanegra.es/

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 29 Setembre 2016 12:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.