Bonrepòs i Mirambell adquirix un antic magatzem agrícola per construir un centre socio-cultural

Dijous, 04 Mai 2017 12:40 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell Vist 1281 vegades

El municipi de Bonrepòs i Mirambell ha comprat un antic magatzem agrícola, actualment en desús, per transformar-lo en un centre socio-cultural.

L’equip de govern de la corporació, ha celebrat que les ajudes de la corporació vagen destinades a millorar la vida de la ciutadania. Tal com ha manifestat l’alcalde Rubèn Rodríguez: “Disposar de llocs d’oci i de participació on a més es promocione la cultura i el benestar dels veïns i veïnes ens ajuda a ser millors individualment i com a societat i a créixer en el respecte cap a allò que ens fa únics”. La regidora d’urbanisme, Maria Josep Amigó, ha destacat “la importància de poder conservar i rehabilitar el patrimoni municipal, en aquest cas un magatzem agrícola únic a tota l’Horta Nord”.   

Tal com es va acordar en la junta de govern, el consistori d’aquesta localitat de l’Horta Nord ha destinat una subvenció de la Diputació de València, per valor de 81.299,54 euros, a l’adquisició d’un antic magatzem agrícola, situat al carrer de Sant Ferran, de quasi dos segles d’història. Aquest immoble, el qual compta amb una superfície total de 629 metres quadrats, serà habilitat com a edifici polivalent i es pretén que preste els serveis d’auditori, sala d’exposicions, centre de creació i experimentació artística, a més de centre d’oci juvenil. El projecte contempla el disseny d’un espai diàfan, d’una única planta i amb el sostre elevat per tal de poder acollir activitats de teatre, circ i escultures de gran format, entre d’altres iniciatives. 

Des del consistori de Bonrepòs i Mirambell, han destacat que aquest immoble permetrà, a més, albergar diferents activitats culturals, mostrar als veïns i veïnes del municipi, com també als seus visitants, la importància de l’activitat agrícola en la localitat amb una mostra fotogràfica permanent que complementarà l’oferta de passejos guiats per l’horta amb una visió històrica. Una finestra, en definitiva, que mostre als visitants la importància de l’horta com a paisatge, com a font d’aliments de primera qualitat i també com a activitat econòmica de primer ordre en un entorn rural.

Així mateix, la localització d’aquest edifici, dotat d’una àmplia entrada i orientat a una plaça amb restricció al trànsit rodat, farà possible l’organització d’espectacles a la fresca durant els mesos d’estiu.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Divendres, 05 Mai 2017 10:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.