Compromís per Alaquàs exposa les condicions mínimes per al pressupost d’enguany

Dijous, 15 Juny 2017 18:30 Escrit per  Compromís per Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 208 vegades

Compromís ha presentat un decàleg de mesures que l’equip de govern del PSOE hauria d’assumir per tal de no obtindre el vot contrari d’aquest grup.

Entre altres mesures destaquen la creació d’una mesa d’estalvi, ajustar la despesa a la baixa, prioritzar el pagament a xicotetes i mitjanes empreses, dotar d’un 1% del pressupost per a pressuposts participatius i millorar l’eficàcia del cobrament de les ordenances.

Les reunions de treball de pressuposts a Alaquàs s’han tornat a convocar des de fa unes setmanes després de més de nou mesos en que el govern del PSOE no havia convocat la comissió de pressuposts aprovada en maig de 2016.

Després de més de sis mesos de pressuposts prorrogats i amb l’antecedent de 2016 en que no es va arribar a un acord per aprovar els pressuposts, la intenció de Compromís és que el pressupost isca endavant. Compromís entén que és una de les eines de treball més importants sense la qual és difícil portar endavant polítiques concretes. Consol Barberà, portaveu del grup municipal, afirma que “tendim la ma oberta a l’equip de govern, que està en minoria, per dur endavant les polítiques necessàries des de l’enteniment i la responsabilitat política que la ciutadania ens reclama. Esperem la mateixa voluntat de diàleg i responsabilitat per part de l’equip de govern a l’hora d’adoptar mesures”.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alaquàs

Modificat el Dijous, 15 Juny 2017 18:43

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.