Escenalaquàs: teatre en el pati d'un castell

Dilluns, 19 Juny 2017 11:44 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 127 vegades

El millor teatre a l'aire lliure, en el pati del castell d'Alaquàs, microteatre adult i infantil en les seues sales. Açò és el que ofereixen Carabau Teatre i l'Ajuntament d'Alaquàs a tot aquell que vulga començar l'estiu xopant-se de teatre. 

Tot va començar quan fa cinc anys el grup Carabau Teatre, un dels grups de teatre amateur més premiats de la nostra geografia, va decidir crear un certamen de teatre diferent en un lloc màgic: el castell d'Alaquàs. “El principi no va ser fàcil” ens expliquen els seus membres “necessitàvem reunir 5000 euros per a poder arrancar-ho. Així que decidírem fer un crowfunding per a aconseguir fer del nostre somni el somni de molts. I ho aconseguírem. Així, i amb el suport de l'Ajuntament d'Alaquàs, que va posar tots els mitjans tècnics necessaris, va nàixer Escenalaquàs, un certamen que en la seua cinquena edició ha arreplegat quasi 100 propostes de tota Espanya (i fins i tot de Portugal) i s'ha convertit en un referent teatral de primer ordre. “El més difícil és seleccionar les tres obres que s’hi representaran. La qualitat és molt alta i costa molt decidir les tres millors” ens expliquen.

En aquesta la seua V edició han sigut seleccionats 2 grups valencians i un de Burgos. Podran veure's els dies 29 i 30 de juny a les 22:30 hores i l'1 de juliol a les 22:00 hores. Així mateix, en aquesta edició podrem gaudir de microteatre adult i infantil en les sales del castell, durant els matins i vesprades del festival. 

Tota la programació pot trobar-se en la web del certamen: www.escenalaquas.com.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.