L'Ajuntament d'Alaquàs crea un nou pas de vianants elevat en Ausiàs March

Dijous, 20 Juliol 2017 16:40 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 113 vegades
Paso peatones sobre elvado Ausiás March Paso peatones sobre elvado Ausiás March

Aquesta obra consistirà en l'aixecament de la llamborda i la seua posterior recol·locació amb l'objectiu de crear una rasa que ens permeta enterrar un tub de reg, la construcció d'un pas de vianants sobre elevat, a més del ajardinamiento de la rotonda situada en Pablo Iglesias escaira amb carrer Lanjarón.

L'esmentada actuació està inclosa dins del Pla denominat Renovació i Adequació d'Espais Urbans que es va a finançar amb els Planes Provincials d'Obres i Serveis de la Diputació de València i compta amb un pressupost de 15.000 euros.

Diversos veïns i veïnes s'havien dirigit a l'ajuntament per a traslladar-nos el seu desig que intervinguérem en aquest pas de vianants en concret, un dels major trànsit de vianants, per a millorar la seguretat i eliminar barreres arquitectòniques.

Elvira García ha manifestat que seguim intervenint en els carrers del nostre poble per a avançar en seguretat per als vianants, en el apaciguamiento del tràfic i a fer del nostre poble un lloc millor per a viure.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dijous, 20 Juliol 2017 16:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.