Més de 600 xiquets i xiquetes participen en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs

Dijous, 27 Juliol 2017 17:42 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 85 vegades

El programa Apunta’t a l’Estiu organitzat per l'Ajuntament d'Alaquàs guanya cada any més adeptes. Enguany, més de 600 xiquets, xiquetes i joves participen en aquest programa municipal organitzat per a educar a través del joc amb activitats formatives durant el període vacacional.

Apuntat a l’Estiu té com a objectiu crear un espai en el qual els xiquets i joves d'entre 3 i 16 anys puguen ocupar el seu temps lliure durant l'estiu amb jocs i tallers didàctics amb activitats com a labors escolars, teatre, tallers de manualitats, cuina, esport, jocs d'aigua, excursions i altres tasques. La programació està adaptada a l'edat i compta amb la supervisió de professionals de l'educació. El pla es desenvolupa entre el 21 de juny i el 31 de juliol en els centres educatius Sanchis Almiñano i Bonavista.

Amb la programació organitzada i coordinada per personal qualificat es pretén educar a través del joc, oferint tot tipus d'activitats per a afavorir i enfortir les relacions socials entre els participants així com la integració de menors amb necessitats socials.

Per segona any consecutiu s'ha engegat també una activitat d'aprenentatge i servei a la comunitat amb el grup de majors a través de la qual s'han recaptat aliments per a Càrites. L'activitat ha consistit en la donació de diversos objectes que s'han donat als veïns i veïnes d'Alaquàs que han passat pel Mercat Municipal a canvi d'aliments. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha passat aquest matí per les diferents instal·lacions on es realitza el programa per a conèixer les iniciatives que s'estan duent a terme i saludar als participants.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dijous, 27 Juliol 2017 17:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.