Elvira García (PSOE Alaquàs): "El sopar de la comarca cada any més i millor"

Dilluns, 11 Setembre 2017 14:49 Escrit per  PSPV-PSOE Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 128 vegades

El sopar de la comarca se celebra a Alaquàs cada 7 de setembre va superar aquest any els 130 convidats entre càrrecs institucionals, polítics, representants de la societat civil valenciana i militants i simpatitzants. Elvira García ha destacat que aquest sopar que va començar a celebrar-se fa més de 30 anys s'ha consolidat com una cita ineludible per donar inici al curs polític.

Entre els convidats d'aquesta edició destaquen el Conseller Vicent Soler, el nou Secretari d'Organització del PSPV-PSOE José Muñoz, la Directora General de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere Maria Such, Blanca Marín Secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, sectors Productius i Comerç o Miquel Soler Secretari Autonòmic d'Educació, els alcaldes d'Aldaia, Mislata, Torrent, Benetússer, Picanya i Albal, a més de representants de la Universitat, Margarita Soler del Consell Jurídic Consultiu, Diputats provincials, Autonòmics i Estatals, l'actor i actual Secretari de Cultura del PSPV-PSOE Ferran Gadea, el Director General de Florida Enric Lujan, ex-alcaldes d'Alaquàs com Albert Taberner o Jorge Alarte (Adrià Hernández va excusar la seva assistència per trobar-se de viatge), periodistes, associacions i col·lectius del nostre poble, així com un important nombre de militants d'Alaquàs, i de la majoria d'agrupacions de la Comarca.

El President de la Generalitat i Secretari General del PSPV-PSOE Ximo Puig va excusar la seua assistència per trobar-se en Madrid amb el President del Govern Mariano Rajoy per a abordar el finançament de la Comunitat Valenciana, una cosa que des de fa massa anys ve llastrant el creixement econòmic de la nostra comunitat i la prestació de serveis públics a la ciutadania, i que afecta de manera directa també al finançament dels ajuntaments.

El marc que ofereixen les Festes Majors d'Alaquàs va permetre que el sopar tingués un desenvolupament distès i festiu i la ubicació del mateix, a la plaça de la Constitució, al costat del Castell d'Alaquàs, va ser el marc idoni per a la seua celebració.

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Alaquàs

Modificat el Dilluns, 11 Setembre 2017 14:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.