Els horts urbans, l'educació ambiental i la participació ciutadana, eixos centrals dels projectes mediambientals d'Alaquàs

Dilluns, 13 Novembre 2017 13:37 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 63 vegades

L’Ajuntament d’Alaquàs va celebrar el passat divendres 10 de novembre una Assemblea Oberta per presentar els projectes mediambientals que es duran a terme durant els propers dos anys. En l’acte van estar presents l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor de Medi Ambient, Sebastián Ruiz Flores. A ell van assistir més de 80 persones interessades i conscienciades amb la importància de la sostenibilitat.

El foment dels horts urbans, la posada en marxa d’activitats educatives mediambientals, la millora de parcs i jardins i la participació ciutadana seran els eixos centrals dels projectes que es posaran en marxa en breu. El Regidor va convidar la ciutadania a sumar-se per aportar idees i suggeriments amb l’objectiu de construir entre tots i totes aquesta àrea i donar respostes eficaces als veïns i veïnes. Es continuarà també treballant en temes com eficiència energètica i contaminació acústica en col·laboració amb la Regidoria d’Urbanisme.

Es va parlar de la la Xarxa d’Horts Urbans d’Alaquàs, pilar fonamental dels projectes mediambientals d’Alaquàs així com de les diferents activitats que s’organitzen al llarg de l’any. A continuació es va obrir un torn de paraula i consulta perquè pogueren participar activament les persones assistents. En aquests moments, l’Ajuntament està estudiant la viabilitat de totes les aportacions realitzades per tal de posar-les en marxa.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.