Alaquàs instal·la càmeres de vigilància en els exteriors del Castell per protegir el monument

Dimarts, 14 Novembre 2017 10:24 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 75 vegades

L’Ajuntament d’Alaquàs ha instal·lat un total de cinc càmeres de vigilància en els exteriors dels Castell. Es tracta d’un dispositiu a través del qual el consistori vol evitar i previndre que es tornen a reproduir agressions vandàliques al monument històric com les pintades aparegudes en diverses ocasions. La mesura s’ha adoptat per tal de protegir el patrimoni i vetllar per la seguretat dels veïns i veïnes.

El sistema de vigilància està connectat directament amb la Policia Local d’Alaquàs les 24 hores i a través de les càmeres en realitza un control de tota la plaça on està ubicat el Castell així com del monument. La inversió corre a càrrec del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València per a l’any 2017 i ha tingut un cost de 5000 euros.

L’Ajuntament d’Alaquàs vol posar especial èmfasi en la conscienciació ciutadana per recordar la importància de preservar i respectar el patrimoni cultural com una propietat de tots i totes.


Informa Nou Horta. Alaquàs

 

 

Modificat el Dimarts, 14 Novembre 2017 10:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.