El Grup Olivar d’Alaquàs protagonitza el XXIII cicle de Concerts de Tardor

Dimarts, 14 Novembre 2017 11:18 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 74 vegades

Alaquàs està celebrant un any més el tradicional cicle de Concerts de Tardor organitzat com cada any per l’ajuntament amb motiu del 9 d’octubre. La música antiga i valenciana és un cicle més la protagonista d’aquesta iniciativa cultural que s’ha convertit en tot un referent.

El protagonisme ha estat aquest cap de setmana per al Grup l’Olivar de la UMA i el Grupo de Coros y Danzas Ntra. Señora de Gracia de Mahora (Albacete), que de manera conjunta van oferir una actuació el diumenge 12 de novembre a la que van assistir un centenar de veïns i veïnes. En agraïment a la seua col·laboració, l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor de Cultura, Toni Saura, van obsequiar el grup visitant amb un socarrat. El Grup l’Olivar els va lliurar un perol en record d’aquest dia.

Aquesta és la segona actuació d’aquest cicle que pretén donar protagonisme a la música antiga i valenciana. La primera actuació va tindre lloc el dissabte 14 d’octubre al Castell d’Alaquàs. Va estar protagonitzada per la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs, que va actuar acompanyada de Koncertband Life Marburg (Alemanya) amb motiu d’un intercanvi entre la banda d’Alaquàs i aquesta formació alemanya.

L’homenatge a Ernes Lluch, inclòs com sempre també dins d’aquest cicle de Concerts tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a les 19:30 hores al Castell. El divendres 24 de novembre a les 20:15 hores a la Parròquia de l’Assumpció actuarà l’Orfeó Polifònic d’Alaquàs i per tancar els actes, el Concert UMA Santa Cecília amb la participació de Joves Intèrprets de la UMA ens delectarà a l’Auditori Nou el dissabte 25 de novembre a les 19 hores.

Concerts de Tardor
El cicle celebra enguany la seua edició número vint-i-tres i en ella es pretén donar un protagonisme i un caràcter especial a una data tan representativa de la Comunitat Valenciana. Com cada any, els concerts es realitzaran a llocs emblemàtics de la nostra població. Aquest cicle s’ha convertit en una cita ineludible de la vida cultural en el nostre municipi i enguany presenta un any més, una edició en la qual les màximes de compromís amb el talent artístic i l’excel·lència estan presents en tots els concerts programats. Convidem a tots els ciutadans i ciutadanes a participar en els Concerts de Tardor, a descobrir i aprendre sobre el nostre llegat musical més proper i a gaudir dels espais d’Alaquàs de la millor manera possible.

Són molts els artistes que estan passant pels llocs emblemàtics on se celebren els concerts, el Castell Palau d'Alaquàs i l’Auditori Nou d’Alaquàs. A més, el cicle torna a tindre un color eminentment alaquaser ja que moltes de les actuacions estan protagonitzades per músics i veus de la nostra localitat.

El programa està pensat per a totes les edats, i té com a objectiu acostar a la ciutadania la música i fomentar la creació de nous públics. Tots els ciutadans i ciutadanes estan invitats a participar en els Concerts de Tardor, a descobrir i aprendre sobre el nostre llegat musical més proper i a gaudir dels espais d’Alaquàs de la millor manera possible.


Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimarts, 14 Novembre 2017 11:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.