Filigranes de paper al Castell d'Alaquàs

Dimarts, 05 Desembre 2017 09:41 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 103 vegades

L’art del paper enrotllat es mostra ara al Castell d’Alaquàs a través de l’exposició “Filigranes de Paper” de Kaita Hernández. La mostra es va inaugurar el passat divendres 1 de desembre a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el regidor de Cultura, Toni Saura.

Es tracta d’una exposició que vol apropar aquesta tècnica artística als veïns i veïnes, per la qual cosa l’artista estarà els dilluns 4, 11 i 18 al Castell d’Alaquàs realitzant filigranes i explicant el seu treball a les persones interessades.

L'art del paper enrotllat és molt antic, data del S. XVI. Van ser unes monges Italianes i Franceses fent adorns religiosos les que ens ho van donar a conèixer i va passar a ser un passatemps de les classes altes. Kaita ens ha fet participes d'aquest art. Ens fa gaudir de formes integrades en el color donant-nos sensacions d'alegria i llibertat, tal com és ella. El seu art té imaginació, originalitat i joventut. És un art ple de vida i actualitat.


Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimarts, 05 Desembre 2017 09:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.