Administracions que reparteixen alegria en Nadal

Dimarts, 05 Desembre 2017 12:04 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 29 vegades

El Sorteig Extraordinari de Nadal s'acosta i comencen a barrejar-se les probabilitats sobre on tocarà el Gros. Encara que hi ha prop de 4.000 administracions a Espanya, no totes han repartit alegria amb aquests premis nadalencs.

Entre les més afortunades, es troba la madrilenya Donya Manolita que va repartir el tercer premi i part dels quatre cinquens de l'any passat. El Gros va caure en 2007, i el segon i un cinqué en 2010. Una altra amb més de mig segle d'existència donant premis i alegries en el centre de Bilbao és Ormaechea amb més d'un centenar de premis Grossos repartits, amb una mitjana estadística de dues per any. I què dir de la Bruixa D'or que en 2014 va donar tres cinquens premis i una cambra.

En totes elles el nombre de dècims venuts és considerable pel que les probabilitats que toque algun dels premis del sorteig nadalenc, són molt altes.

Però al volum de vendes se li uneix també la sort de determinades administracions que escalen llocs per a situar-se entre els tops en premis atorgats. Entre elles s'ha posicionat Loteria Castillo a Alaquàs (València) que, sent la més jove i amb menor volum de vendes, ha repartit sis grossos en els últims sis anys. Entre ells el Gros en 2012, un cinqué en 2011 i 2013, el tercer premi en 2015 i un cinqué i segon en 2016.

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimarts, 05 Desembre 2017 12:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.