Alaquàs amplia i millar la xarxa de zones d'esplai caní

Divendres, 09 Febrer 2018 18:46 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 202 vegades

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant actualment en l’ampliació i millora de la xarxa de zones d’esplai caní. L’objectiu és dotar aquestes àrees de nous serveis i elements per a l’entrenament dels animals i adaptar-les a les necessitats ciutadanes. Amb una inversió de 12.000 euros, les actuacions corren a càrrec del Pla Provincial de la Diputació de Valencià per a l’any 2017 així com de recursos propis.

En aquests moments s’està treballant en l’ampliació de la zona d’esplai caní ubicada a l’Albereda Nord. La nova àrea ocuparà a partir d’ara una superfície de 1000 metres quadrats destinats exclusivament a l’esplai i entrenament dels gossos. S’estan realitzant treballs de condicionament del terreny i en breu s’instal·laran tots els elements destinats al circuit esportiu d’agilitat. Tindrà un espai ampli per a córrer i entrenar, elements de mobiliari urbà per a les persones propietàries dels animals de companyia així com també una zona exclusiva per a animals potencialment perillosos.

L’Ajuntament està treballant també en les altres dues zones d’espai caní, renovant el seu mobiliari i dotant-les també de circuits esportius d’agilitat.

Alaquàs compta amb tres espais d’esbarjo per a gossos distribuïts en els diferents parcs verds: Albereda Nord, Albereda Sud i parc de la Sequieta. En total sumen 3000 metres quadrats de superfície condicionada per a l’entrenament dels animals. Un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de dotar el municipi d’espais públics de qualitat que afavoreixen la convivència real entre persones i animals de companyia.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Divendres, 09 Febrer 2018 19:21

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.