EU Alaquàs ofereix una nova xarrada en defensa de les pensions

Dilluns, 12 Febrer 2018 11:18 Escrit per  EU Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 150 vegades

Divendres que ve 16 de febrer a les 19:30h, en el Passatge d'Alaquàs tindrà lloc una xarrada- debat en defensa de les pensions. El col·lectiu Esquerra Unida Alaquàs, ha organitzat aquest acte en coordinació amb diversos col·lectius socials i sindicals, amb l'objectiu d'informar i mobilitzar a la ciutadania davant un problema tan imminent com és la retallada de les pensions. Un d'aquests col·lectius és el CATP, el qual presentarà les seues últimes reivindicacions i exigències en defensa del sistema públic de pensions. Esquerra Unida Alaquàs considera que és imprescindible prestar suport a totes aquelles plataformes i moviments organitzats en favor dels drets socials, ja que ens trobem en una situació de greu pèrdua dels mateixos. Aquest col·lectiu fa només uns mesos, va organitzar un altre acte similar en col·laboració amb la plataforma dels IAIO Flautes, on l'assistència va ser massiva donada la preocupació que existeix per la reducció cada vegada més ràpida del pressupost destinat al sosteniment de les pensions. A ningú se li escapa ja que el Govern de Rajoy ha posat en perill la sostenibilitat econòmica de les pensions, realitzant contínues sagnies al fons de Reserva que només explica ja amb amb prou faenes 8.000 milions d'euros, i que estaria esgotat de no ser per la injecció de 10.192 que l'Estat va realitzar a favor de la Seguretat Social fa solament uns mesos.

D'altra banda, el mecanisme de revaloració implantat pel PP, condemna a les persones pensionistes a un empobriment progressiu, atès que les revaloracions s'allunyen molt de les pujades de l'IPC, per la qual cosa aquest mecanisme deixa molt clar l'interès subjacent del foment dels plans privats de pensions.

Per tots aquests motius, EU Alaquàs es mobilitzarà sempre en suport de tots aquells col·lectius disposats a dir prou a les retallades de drets, i anima a tota la població a assistir a aquests actes, atès que l'única forma de frenar aquest sistema injust que ens imposa el govern de Rajoy és a través de la unitat i l'organització de les persones. Per tant esperem la vostra assistència divendres que ve 16 de febrer.

 

Informa Nou Horta. EU Alaquàs

Modificat el Dilluns, 12 Febrer 2018 11:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.