Rècord de participació a la Festa de la Primavera d'Alaquàs

Dimarts, 15 Mai 2018 10:51 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 121 vegades

El Parc de la Sequieta es va plenar de gom a gom aquest cap de setmana amb la celebració de la XXIII edició de la Festa de la Primavera; una de les cites que compta sempre amb un alt índex de participació, de fet, enguany aquesta nova edició ha trencat amb tots els registres fins a la data obtinguts. La cita va comptar amb 447 xiquets i xiquetes inscrits, a més de la col.laboració de 100 voluntaris.

El Joc Solidari va iniciar la jornada amb la celebració d'unes proves que tenien com a objectiu ensenyar als xiquets i xiquetes les diferències que hi ha als cinc continents del món, a més de jugar per aconseguir diners que es varen destinar als projectes de cooperació internacional.

En aquesta ocasió els xecs simbòlics es repartiren entre els col•legis Mare de Déu de l’Olivar, Madre Josefa Campos, Vila d’Alaquàs, Maestro Sanchis Almiñano, González Gallarza, Bonavista i el col•legi Ciutat de Cremona que destinaren les seues recaptacions als proyectes de cadascuna de les ONG´S amb les quals havien treballat.

Durant la jornada es va donar a conèixer també els noms dels guanyadors i guanyadores del Concurs Imatge del Joc Solidari 2018. Marta Ramos Cano, alumna del col•legi González Gallarza va ser la guanyadora oficial i per això tots i totes portaren una samarreta amb el seu dibuix.

També es va fer públic el nom dels guanyadors i guanyadores del Concurs El Teuladí 2018 en les tres modalitats: Plàstica, redacció en castellà i valencià.

Va ser sens dubte una jornada carretada d´activitats que va comptar amb  l´exhibició canina per part de la Policia Local, un concert de la Banda Juvenil de la Unió Musical d’Alaquàs (UMA) i un espectacle de contacontes “La botiga de Pepa”, organitzada per l’associació Comerciants Associats d’Alaquàs (CADA).

A la Festa de la Primavera també participà l’Alcaldessa d´Alaquàs, Elvira García Campos, que va estar acompanyada per la regidora de Cooperació Diana Muñoz i el regidor de Cultura Toni Saura. Tots ells van voler agrair al pùblic assistent la participació tan activa que ha fet d´aquest certamen tot un referent en materia de solidaritat.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.