L'Associació TYRIUS d'Alaquàs recapta 2.700 euros per a la lluita contra el càncer

Dimecres, 16 Mai 2018 09:39 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 123 vegades

Un any més l’Associació TYRIUS d’Alaquàs ha eixit al carrer per a aconseguir fons per a la lluita contra el càncer. A primera hora del matí del passat 10 de maig, l´Associació va instal·lar tres taules a l´Avinguda del País Valencià, Correus i la Policia Local del municipi. Des d´allí varen posar a disposició dels veïns i veïnes tota la informació sobre aquesta malaltia. Gràcies al treball de les seues sòcies i a la col·laboració ciutadana aconseguiren recaptar 2.700 euros. 

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el regidor de Cultura Toni Saura també volgueren acompanyar a les sòcies en aquesta jornada de col·laboració que es du a terme amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer. 

Els fons recaptats aniran destinats a programes de prevenció i informació, suport psicològic i social per a malalts i familiars, residències i pisos d'acollida. També es destinarà al finançament d'ajudes a la investigació, la promoció de programes de detecció precoç de càncer de mama i de cures pal·liatives a domicili per a malalts.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.