Alaquàs amplia i millora les seues zones d'esplai caní

Dimecres, 16 Mai 2018 16:58 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 151 vegades

L'Ajuntament d'Alaquàs ha invertit més de 15.000 euros en la millora i ampliació dels espais públics reservats a mascotes. Els fons del Pla Provincial d'Obres i Serveis 2017 i el pressupost municipal, han permés executar aquestes labors en les tres zones canines amb les quals compta el municipi, concretament en l'Albereda Nord, Albereda Sud i el Parc de la Sequieta.

Pel que fa a l'Albereda Nord, els treballs han permés triplicar la superfície ja existent fins a abastar un espai de 1000 metres quadrats; diferenciant espais per a gossos catalogats com altament perillosos. A més s'ha dotat d’una nova tanca, millorat el drenatge i la canalització d'aigües, e instal•lat mobiliari urbà com bancs i una font. Les alumnes i els alumnes del taller d'ocupació hi han col•laborat en el reestabliment del sistema de reg i l’enjardinament.

Igual que a l'Albereda Sud i al Parc de la Sequieta, les intervencions han inclòs l'engravat de l'arena i s'hi ha instal•lat un circuit complet d'Agility; un espai totalment equipat amb un mobiliari pensat perquè els animals puguen gaudir amb els seus amos practicant esport a l'aire lliure.

Els treballs finalitzaran la pròxima setmana amb el reasfaltat de la via d'accés al nou espai de l'Albereda Nord.

Com ha destacat l'Alcaldessa d'Alaquàs Elvira García Campos, l'objectiu és dotar al municipi dels espais adequats perquè puguen ser utilitzats per mascotes i veïns fent un ús correcte de les instal•lacions.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.