Alaquàs i l'Associació empresarial valenciana d'agències de viatge signa un conveni per a promocionar el municipi

Dijous, 07 Juny 2018 10:36 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 175 vegades

L’Ajuntament d'Alaquàs i l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de viatge han donat llum verda a un nou acord de col•laboració que té com a objectiu: la dinamització i promoció turística del municipi.

L'iniciativa compta amb una fulla de ruta que marcarà el pla d'actuacions que es duran a terme: realització d'esdeveniments, organització de fires turístiques i  la coordinació de taules de treball per a traçar línies d'actuació en matèria de promoció cultural i festiva.

El pla arreplega a més el compromís d'ambdues parts de la creació d'una Comissió de Seguiment que garantisca el correcte compliment del conveni.

La signatura de l'acord ve a coincidir amb la celebració divendres passat del Workshop que va congregar a les més destacades empreses del sector turístic. Un acte organitzat per l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatge (AEVAV) al que també varen assistir l’Alcaldessa d’Alaquàs Elvira García Campos, la regidora de comerç Sandra Conde, el regidor d’economia Toni Saura, el cap de negociat Josep Gisbert, el cap de gestió turística  Evarist Caselles i el Director gerent de la Fundació Turisme  Valencia, Antonio Bernabé.

La cita va comptar amb la presència de les més destacades empreses majoristes i proveïdores arribades de tota Espanya,  companyies aèries de bandera, transport marítim, 23 empreses associades amb producte de la Comunitat Valenciana, companyies d'assegurances de viatge, empreses del sector financer i productes turístics  a més de la representació dels ajuntaments de Bunyol, Riba-roja de Túria i Manises.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dijous, 07 Juny 2018 10:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.