L’Ajuntament d’Alaquàs destinarà el superàvit del pressupost de 2017, 218.000, euros al pagament anticipat de deute

Dijous, 07 Juny 2018 18:04 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 324 vegades

La Corporació Municipal destinarà 218.000 euros del romanent de tresoreria positiu del pressupost de 2017 a reduir anticipadament el deute municipal. Així ha sigut aprovat per unanimitat per la Corporació Municipal en la celebració del Ple del passat 31 de maig.

Aquesta actuació permetrà continuar en la senda de dades positives aconseguides en els últims mesos com són la reducció del deute municipal en 7 milions d'euros en els últims tres anys, així com la reducció del període de pagament a proveïdors a la meitat en l’últim any.

El regidor d’Economia i Hisenda, Toni Saura, ha indicat que tot i haver aconseguit tancar el pressupost amb superàvit, aquest fet no ha modificat les prioritats polítiques dels últims anys marcats per la crisi econòmica, que han estat la protecció de les persones més vulnerables, el manteniment dels serveis públics de qualitat i el foment dels programes de formació i ocupació.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.