Alaquàs és la nova seu de l'Escola Oficial d'Idiomes

Dimarts, 03 Juliol 2018 11:42 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 222 vegades

La Conselleria d’Educació ha atès les reivindicacions fetes pel govern municipal i ha creat una secció de l’Escola Oficial d’Idiomes de Quart a Alaquàs. Aquest primer any l’oferta serà d’anglès (nivells B2-1 i B2-2)  i italià (nivell A2). Totes les classes seran impartides al Castell d’Alaquàs.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira Garcia, s’ha mostrat molt satisfeta amb que el municipi compte per fi, amb una secció de l’escola oficial d’idiomes, ha recordat que ‘’es tracta d’una antiga reivindicació dels ciutadans i de la comunitat educativa, que els socialistes portàvem diversos anys sol·licitant’’. En aquest sentit, ha indicat que la incorporació d'aquesta nova oferta evitarà els desplaçament als veïns i veïnes d'Alaquàs que fins al moment es veien obligats a traslladar-se a municipis propers per a rebre els cursos d'idiomes.

El termini per a la preinscripció ja està obert, un període que es farà extensiu fins al dijous dia 12 de juliol. 

Serà a partir del dia 16 i fins al 20 de juliol quan es formalitzen les matrícules. 

L’enllaç per a la realització d’inscripcions és el següent: https://appweb.edu.gva.es/eoi/instrucciones.asp?centro=alaquas

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

1 comentari

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.