Alaquàs és un municipi solidari amb la donació de sang

Dijous, 09 Agost 2018 14:35 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 217 vegades

Els avanços científics en el camp de la medicina i la creació de nous centres hospitalaris, han suposat un increment significatiu en les necessitats d'hemoderivats, és per això que des de la la Consellería de Sanitat i Salut Pública junt amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es manté en actiu la campanya estival de donació de sang. 

Segons les dades facilitades pel Centre, Alaquàs destaca per ser un dels municipis bolcats notablement amb aquesta causa solidària. Concretament en el que portem d'any són més de 400 els veïns i veïnes d'Alaquàs els que s'han sumat a la campanya que cerca salvar vides.

A més dels punts habituals per a la donació de sang, durant el mes de juliol i agost s´ha incrementat el nombre de punts per a facilitar aquesta aportació en les zones més turístiques com són: platges, zones d'oci, càmpings i poblacions de turisme rural.

Ací compartim tota la informació sobre la campanya i la ubicació dels punts per a la donació de sang: www.centro-transfusion.san.gva.es.

Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana volen transmetre les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que fan possible aquest exercici de solidaritat.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.