Alaquàs obté 3 flores del programa Viles en Flor que atorga ASFPLANT

Dilluns, 08 Octubre 2018 12:51 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 192 vegades

 L'Alcaldessa, Elvira García, ha arreplegat personalment el premi en la Gala celebrada per ASFPLANT el divendres 5 d'octubre

L'Ajuntament d'Alaquàs ha sigut premiat amb 3 flors sobre un màxim de 4 a la gala del lliurament de guardons del programa Viles en Flor, una iniciativa de ASFPLANT (Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana).

ASFPLANT ha considerant de forma molt positiva el projecte d'horts urbans municipals, que compta amb una important col·lecció de flors i arbres fruiters.

Aquests premis tenen com a objectiu posar en valor el treball dels municipis en la gestió urbana dels parcs, jardins, arbrat, la sostenibilitat en el seu manteniment i conservació, biodiversitat, projecció educativa i social, així com altres aspectes que demostren l'interès per planificar cada vegada un urbanisme més amable, sostenible i respectuós, especialment la vertebració a través d'alberedes verdes del municipi.

Alaquàs ha aconseguit una de les puntuacions més altes dels guardonats, amb 3 sobre 4 flors.

L'Ajuntament d'Alaquàs projecta el futur encaminat a cercar la millora sostenible del desenvolupament i gestió urbanística, i engegant de forma contínua i progressiva, mesures per a aconseguir un Alaquàs cada vegada més verd i més respectuós amb el planeta.

Sens dubte aquest reconeixement ve a reforçar el compromís de l'Ajuntament amb el medi ambient i suposa un esperó per a continuar treballant en el futur mediambiental d'Alaquàs.

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Modificat el Dilluns, 08 Octubre 2018 12:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.