Alaquàs celebra la 1ª edició de la Universitat de la Tardor

Dimecres, 10 Octubre 2018 13:56 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 183 vegades

La Universitat de València junt amb l'Ajuntament d'Alaquàs i l'associació Quaderns d'Investigació d'Alaquàs van celebrar durant els dies 27 i 28 de setembre, a la Sala Xemeneia al Castell d’Alaquàs, el programa gratuït de formació impartit per especialistes universitaris al voltant del context històric al qual el Castell-Palau d'Alaquàs es va construir, segle XVI. La cita va comptar amb un important nombre de conferències i taules redones.

El 21 d'abril de 2018 vàrem commemorar la celebració del primer centenari de la declaració del Castell-Palau d'Alaquàs com a monument històric-artístic, fet que ha permès la seua salvaguarda fins l'actualitat.

Per a commemorar aquest fet, l'Ajuntament d'Alaquàs amb la col•laboració de la societat civil i de moltes institucions ha preparat tot un any d'activitats, no solament per a recordar aquesta important data sinó també per a projectar el futur del seu edifici i de la ciutat. Aquesta activitat, la 1ª edició de la Universitat de la Tardor a Alaquàs és una d’elles. 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.