Màxima participació a les ''Nits Joves'' organitzades en el Centre Juvenil el Passatge d'Alaquàs

Dimecres, 28 Novembre 2018 12:27 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 203 vegades

Divendres 23 de nit, el Centre Juvenil del Passatge s'omplia de joves que es donaven cita per participar a la proposta d'oci alternatiu i educatiu emmarcat dins del programa de “Practica Salut” de la XARXA JOVES.NET i promoguda pel departament municipal de joventut.

A les 21:00 hores començava en el Centre Juvenil l'activitat de l'escape room. Es tracta d'un joc en grup on el més important és aplicar al màxim la lògica. Tan sols seguint les pistes i engegant tot un seguit d’habilitats, els participants van poder resoldre els enigmes i eixir de l'habitació on es desenvolupava el joc.

Al mateix temps en habitacions paral·leles, en la zona 2 ,els assistents van gaudir d'un espai exclusiu on els protagonistes van ser els jocs de taula (La Fallera Calavera, Home Llop, Jungles Speed, Diávolo). En la zona 3 es va habilitar un espai per a poder sopar en companyia d'amics, així com descansar o simplement conversar i entaular noves amistats.

Oci alternatiu, saludable i educatiu a l'abast del sector més jove de la població d'Alaquàs.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimecres, 28 Novembre 2018 12:32

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.