Podem Alaquàs sol·licita la realització d'una enquesta de satisfacció laboral per als treballadors i treballadores de l'Ajuntament

Divendres, 30 Novembre 2018 11:14 Escrit per  Podem Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 206 vegades

Podem Alaquàs sol·licita la realització d'una enquesta de satisfacció laboral per als treballadors i treballadores de l'Ajuntament. Des de la formació assenyalen que és fonamental arreplegar les impressions i demandes del conjunt de la plantilla així com conèixer el clima de treball existent en l'Administració. La portaveu, Mar Blanch, afirma que "les condicions socials i psicològiques en què es duen a terme les diferents tasques de la corporació no solament influeixen en el grau de benestar dels empleats sinó que determinen el correcte acompliment d'unes labors que en la majoria dels casos són de cara al públic, per la qual cosa és necessari cuidar tots els aspectes perquè la interacció amb la ciutadania siga el més grata i satisfactòria possible."

El grup municipal recorda que, en diverses ocasions, membres de la plantilla han manifestat el seu descontentament en el consistori: és el cas dels trenta policies que van assistir al Ple en el mes de març o de les treballadores socials que van patir agressions en 2016. La portaveu afirma que "el sistema de treball de l'Administració és el que sosté el funcionament dels serveis municipals i el que pot oferir oportunitats a les veïnes i veïns que ho necessiten, per la qual cosa ha d'incorporar mesures més modernes i ser exemplar en els procediments de seguretat, organització i satisfacció de les seues empleades i empleats."

Membres del partit destaquen que "molts d'aquests mètodes porten ja temps integrats en alguns àmbits de l'empresa privada, on les enquestes de satisfacció són un mètode molt usual. El coaching o el mindfullness són solament alguns exemples: si ben no sabem fins a quin punt seria convenient introduir aquest tipus de dinàmiques en el nostre municipi, sembla evident que hem d'adaptar el sistema de treball públic al s. XXI."

Finalment, la portaveu recorda que "davant l'imminent canvi en la configuració del consistori per les pròximes eleccions, resultaria molt convenient conèixer el grau de satisfacció de les empleades i empleats així com les necessitats de contractació de la plantilla de treball públic. D'aquesta manera contribuirem a orientar i facilitar el treball a qui exercisca una responsabilitat en aquest àmbit en un futur pròxim."

 

Informa Nou Horta. Podem Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.