Les samarretes més solidàries viatgen des d'Alaquàs fins a República Dominicana

Divendres, 07 Desembre 2018 09:44 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 140 vegades

Alaquàs és un poble solidari i ho ha tornat a demostrar amb una nova iniciativa promoguda per l’Ajuntament del municipi junt a l’associació local “de mi casa a Tu casa”. Des d’ací han fet arribar a diferents punts de la República Dominicana, les samarretes més solidàries, relatives a les activitats que durant l’any s’han dut a terme per promoure projectes de cooperació internacional.

Junt amb les samarretes i les dessuadores també s'ha fet entrega de material escolar en col·legis i llars de diversos municipis situats al sud de República Dominicana, frontera amb Haití.

Alaquàs és un poble actiu en matèria de cooperació. Durant tot l’any es treballa per posar en marxa activitats per tal de promoure, sensibilitzar a la població i recaptar fons per a projectes que aniran destinats a països del tercer món. 

La Festa de la Primavera, la Diada Solidària, el Joc Solidari, el Mercat Solidari i el Sopar Solidari són tan sols algunes de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Alaquàs que compten sempre amb la participació de veïns i veïnes,  associacions, entitats, col·legis i instituts del municipi conscienciats amb la responsabilitat d’ajudar a qui més ho necessita.

 

Informa Nou Horta- Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.