L'Ajuntament d'Alaquàs renova i amplia l'enllumenat públic al carrer Vicente Andrés Estellés atenent les peticions de veïns i comerciants

Dimecres, 09 Gener 2019 14:52 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 114 vegades

L'Ajuntament d'Alaquàs continua amb la campanya de renovació i millora de l'enllumenat del municipi. Aquest matí els treballs es centraven al carrer Vicente Andrés Estellés on es van a substituir i ampliar fins a un total de 29 punts de llum. La primera fase de la campanya va començar el passat mes de desembre de 2018 amb la substitució de 10 punts de llum més al Carrer Senyera. 

Es tracta d’una important actuació en matèria d'enllumenat públic que compta  amb un pressupost total de 48.266,90 euros i ve a donar resposta a les peticions veïnals i dels comerços de la zona. Una iniciativa que té per objectiu ampliar i renovar les lluminàries per nous sistemes d'il•luminació LED, aconseguint així afavorir l'eficiència energètica i reduir un 50 per cent el consum energètic. 

A peu de carrer trobarem estos dies els camions amb plataforma elevadora i la unitat de serveis de manteniment que estaran treballant en el desmuntatge dels braços dels fanals i la reposició dels nous sistemes d'il·luminació.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimecres, 09 Gener 2019 14:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.