Esquerra Unida Alaquàs consolida a la seua candidata per a les eleccions del 26M

Dimecres, 06 Febrer 2019 12:03 Escrit per  EU Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 103 vegades

Esquerra Unida Alaquàs ja disposa de candidatura oficial per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Dijous passat 31 de gener va ser ratificada en assemblea la que serà la llista electoral que l'agrupació defensarà en els pròxims comicis. Carol Pi, actual regidora del grup, serà de nou la persona que encapçalarà la llista confeccionada pel col·lectiu.

 

Dissabte que ve 16 de febrer a les 18:30H, en l'Ateneu municipal es durà a terme un acte de presentació de candidatures en el qual les pròpies persones que conformen la llista tindran l'oportunitat de presentar el projecte elaborat, les línies generals del qual es basen principalment en la recuperació de serveis, increment de la transparència, especialment en els processos de contractació, ocupació i per descomptat millora de les mesures socials. L'agrupació ha treballat intensament en els últims mesos per a desenvolupar el que serà el programa entorn del qual giraran les polítiques que el grup espera poder desenvolupar, en el qual s'han arreplegat nombroses propostes de totes i cadascuna de les àrees municipals, urbanisme, benestar social, igualtat, educació , medi ambient… .

 

En paraules de Carol Pi, “ el treball que han realitzat tots i cadascun dels membres del col·lectiu ha sigut admirable, han sabut arreplegar les opinions de la ciutadania i transformar-les en propostes no solament enormement interessants sinó també aplicables al nostre municipi, em sent més que orgullosa de poder participar d'aquest projecte amb tots i cadascun d'ells, són moltes les coses que hem compartit aquests quatre anys i enorme el bagatge que hem anat acumulant, l'experiència ha sigut intensa i #això ens ha facilitat desenvolupar la fortalesa necessària com per a enfrontar aquesta nova oportunitat en millors condicions encara del que ho vam fer en 2015.” 

 

Esquerra Unida Alaquàs, ha apostat per la pluralitat a través de la confecció de la seua proposta, integrant en la seua llista a persones de diferents àrees professionals tals com Sanitat, Medi Ambient, Benestar Social, Dret Laboral i també perfils de menor qualificació tècnica però de gran transcendència en la societat tals com neteja, construcció o transport. Hem tractat de resultar el més representatius possibles del conjunt de la ciutadania, incorporant persones en actiu, persones desocupades, estudiants i persones jubilades, traçant un projecte conjunt sota la perspectiva de gènere, com no podia ser d'una altra manera. En general la valoració del projecte que es presentarà en breu ha resultat molt positiva i l'agrupació confia que aportarà grans millores a la gestió municipal actual. 

 

 

Informa Nou Horta. EU Alaquàs

Modificat el Dimecres, 06 Febrer 2019 12:05

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.