L'Ajuntament d'Alaquàs ofereix suport administratiu per a la tramitació de les ajudes de lloguer

Dimarts, 19 Febrer 2019 10:13 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 119 vegades

L’Ajuntament d’Alaquàs, mitjançant el servei municipal de Benestar Social ofereix suport administratiu a totes les persones que vulguen accedir tant a les ajudes per al lloguer d'habitatge com a les ajudes al lloguer específiques per a joves. Les persones interessades a participar en aquestos programes promoguts per la Conselleria d'Habitatge, tindran fins al 8 de març per presentar les sol·licituds.

 

Des del departament de Benestar Social d’Alaquàs, ubicat a la primera planta de l’edifici de l’Olivar, s' ofereix un servei especial d’atenció per resoldre qualsevol dubte i facilitar el tràmit d’aquestes ajudes. És necessari demanar cita prèvia abans del 5 de març, en horari d’atenció de 8:30 del matí fins a les 15:00 de la vesprada, al telèfon 96 151 94 01.

 

Aquest programa permet accedir a ajudes que ascendeixen fins a un màxim de 2.880 euros anuals i fins un 50% si tots els membres de la unitat de convivència tenen més de 65 anys. En el cas dels menors de 35 anys podran aconseguir fins a un 50% de la renda de lloguer.

 

Per a més informació, consulteu el link.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.