El festival FRA 2019 d'Alaquàs calfa motors amb el seu concurs PreFRA Emergents carregat de propostes musicals

Divendres, 22 Març 2019 10:37 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 123 vegades

Oferir la possibilitat de formar part del cartell del Festival de Rock d'Alaquàs (FRA) d’enguany a les bandes i grups de música amateur locals i valencians. Amb aquest objectiu es posa en marxa un any més el concurs PreFRA 2019. Són 18 les bandes i grups musicals els que han presentat les seues propostes per participar a aquesta nova edició del concurs. Totes es poden consultar i escoltar a través de la pàgina: www.festifra.net.

 

El passat 15 de març es tancava el procés per a la presentació de les bandes i grups. El següent pas serà el de la valoració i preselecció de les bandes per part del jurat,  actuacions en directe i veredicte final.

 

Es tracta de la vint-i-cinquena edició d’aquest concurs que compta any rere any amb una important participació i que a més, s'ha afermat com una plataforma de promoció, per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs.

 

El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals. El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 2 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.