EU Aldaia i el Regidor de Podem registren una moció per a recolzar el moviment feminista

Dimarts, 13 Juny 2017 16:48 Escrit per  EU Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 172 vegades

 

Davant l'aprovació dels pròxims Pressupostos Generals de l'Estat per a 2017, les organitzacions de dones del País València han convocat una “#Alerta Feminista” per a seguir denunciant que aquests pressupostos reflecteixen un model econòmic basat en activitats productives depredadores del medi ambient, que no atenen les necessitats socials i que agreugen els problemes de desigualtat entre homes i dones amb unes conseqüències desastroses per al medi ambient, l'economia, la societat i sobretot per a la vida de les dones.

Les dones pateixen una menor taxa d'ocupació i major desigualtat salarial, precarietat, feminització de les cures i per si no fos poc, quasi cada dia, segueixen sent assassinades de llarg a llarg de la nostra geografia. Tot açò, davant la més absoluta indiferència del govern central, les institucions i els poders públics.

Diu el propi Manifest de la convocatòria del 19J: “Fartes de minuts de silenci, condemnes virtuals i discursos que cada vegada semblen més hipòcrites. Asfixiades per la impotència davant el continu degoteig d'assassinats de dones i criatures. Morts anunciades que ningú ha volgut evitar.

Indignades davant un Pacte d'Estat que naixerà mort si no hi ha fons per al seu desenvolupament i aplicació.

I unides per l'objectiu comú de manifestar un rotund rebuig a la passivitat criminal dels poders públics, així com l'exigència innegociable d'una partida pressupostària suficient per a la lluita contra la violència masclista i a favor de la igualtat, es proposa canalitzar la ràbia i la indignació provocada pel terrorisme masclista entorn d'una proposta concreta, col·lectiva i reivindicativa.”

Per tot açò, assenyala Juanjo Llorente és pel que presentem la Moció adjunta al ple municipal, i cridem a la població a participar en la concentració ciutadana organitzada enfront de l'Ajuntament d'Aldaia.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 13 Juny 2017 16:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.