L'Aula Mentor d'Aldaia incrementa la seua oferta formativa amb tres nous cursos

Dimarts, 05 Setembre 2017 19:24 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 167 vegades

 

L'Aula Mentor d'Aldaia és una iniciativa de formació a distància a través d'internet para persones adultes, oferida per l'Ajuntament d'Aldaia a través d'un conveni de col·laboració amb el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Aquesta 'escola online' reprèn la seua activitat formativa al setembre amb l'obertura de tres nous cursos: Programa els teus dispositius, Aproximació al New Mitjana Art i Linnux Essentials.

Així mateix, el pròxim 11 de setembre s'engegarà una nova convocatòria dels cursos CCNA Cisco amb els itineraris i CCNA5 i CCNA6, que tindrà una durada de cinc mesos. 

 

Programa els teus dispositius

Aquest curs, de 110 hores, resulta atractiu per a les persones amb un perfil tecnològic que vulguen gaudir aprenent noves formes de programes, així com ensenyar els nous sistemes de programació per a crear sistemes reals fins i tot sense escriure una línia de codi.

Els objectius quese persegueixen són arribar a programar la placa Arduino, connectar sensors i actuadors, així com aprendre les bases de programació estructurada i alguns framework. A través d'aquest programa d'aprenentatge, l'alumnat pot programar aplicacions per a Android amb App Iventor 2, Processing i Sketchware, instal·lar sistemes operatius en Raspberry, controlar sensors, comunicar-se mitjançant email o web o estudiar les tendències tecnològiques i recerques actuals.

Tot el programari que s'usa en el curs és lliure i, des de l'Aula Mentor es proporcionen els enllaços per a la descàrrega. La matrícula es mantindrà oberta durant tot l'any.

 

Aproximació al New Mitjana Art

Aquest curs, que consta de 120 hores certificades, està dirigit a qualsevol persona que vulga adquirir coneixements més profunds sobre l'art dels nous mitjans, tant des del punt de vista conceptual com a tecnològic. Pot ser d'interès per a artistes que necessiten una guia en el complex món de la tecnologia aplicada a l'art contemporani, i també resultarà útil per a aquells tècnics o tècniques que desitgen submergir-se en l'univers creatiu dels artistes contemporanis i entendre millor les seues estratègies.

El curs permetrà a l'alumnat posar en pràctica diversos processos orientats a la creació artística a través de la programació i la intervenció sobre diferents dispositius, inspirant-se en tendències actuals, com Processsing o Arduino. La matrícula està oberta tot l'any.

 

Linux Essentials

És un curs d'introducció sobre el sistema operatiu Linux, que ha sigut desenvolupat per NDG i que s'imparteix en anglès en l'Acadèmia NetAcad de Cisco. L'Aula Mentor d'Aldaia començarà a impartir-ho a partir d'aquest mes amb un instructor que supervisarà el seguiment del mateix. Aquest curs té una durada de quatre mesos durant els quals és necessari tenir activa la matrícula permanentment. El termini de matrícula finalitza el 25 de setembre.

 

NOVA CONVOCATÒRIA DELS CURSOS CCNA CISCO

D'altra banda, el pròxim 11 de setembre s'engegarà una nova convocatòria dels cursos CCNA Cisco en l'Aula Mentor d'Aldaia. La matrícula realitzarà en les aules Mentor fins al dia 13 de setembre i les activitats lectives s'iniciaran l'11 de febrer.

En concret, durant aquest nou període s'ofereixen els itineraris CCNA6, mòduls 1 i 2, i CCNA5, mòduls 3 i 4, els quals tindran una durada de cinc mesos.

La formació Cisco en xarxes està dissenyada per a proporcionar una via d'aprenentatge davant la creixent demanda de professionals de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com davant la proliferació d'innovacions basades en xarxes d'ordinadors com poden ser les xarxes socials, el cloud computing, la virtualització i en general tot el relacionat amb la informàtica ubiqua.

Aula Mentor forma part de la denominada Networking Academy oferint en l'actualitat un programa destinat per a l'obtenció de la denominada CCNA (Cisco Certified Network Associate) sigles que identifiquen la denominada Certificació Acadèmica Cisco en xarxes d'ordinadors. El programa està organitzat en quatre cursos que han de ser realitzats de forma seqüencial i ordenada, sent requisit imprescindible superar un abans de continuar amb el següent.

Cisco expedeix un certificat per cadascun dels quatre cursos del programa.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 05 Setembre 2017 19:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.