El CEIP Mariano Benlliure d'Aldaia, el col·legi més saludable

Divendres, 29 Setembre 2017 13:36 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 113 vegades

El CEIP Mariano Benlliure d'Aldaia ha sigut reconegut com el “Col·le més saludable” pel Departament de Salut de Manises en un concurs en el qual han participat 11 centres educatius de tot el departament. Aquesta iniciativa destaca al centre educatiu que amb més interès i perseverança ha promogut les bones pràctiques saludables durant el curs escolar de 2016/2017 a través de propostes basades en l'adopció d'una dieta equilibrada i saludable i la pràctica regular d'activitat física en els col·legis d'educació primària.

El premi a el “Col·le més saludable” ha valorat a aquell centre que ha presentat la Memòria d'activitats més completa, en les quals s'arrepleguen totes les iniciatives realitzades en el centre escolar per a impulsar entre els seus alumnes hàbits de vida saludables.

El CEIP Verge de l'Esperança de Xiva i el CEIP Sant Luis de Bunyol han sigut reconeguts amb els dos accésits. El col·legi més saludable rebrà un premi de 2.000 euros per a l'adquisició de material esportiu per al centre. També es farà lliurament de dos accésits per als dos finalistes que consistirà en una dotació econòmica d'1.000 euros cadascun per a la compra de material esportiu per al col·legi.

El Departament de Salut de Manises lliurarà el 31 d'octubre els guardons als centres educatius premiats en un acte que comptarà amb la presència dels esportistes del COE, la nadadora Merche Peris, olímpica en Pekin 2008 i el tirador d'esgrima Javier García, olímpic a Atlanta 1996.

El director d'Atenció Primària del Departament de Salut de Manises i president de la Comissió de Promoció de la Salut de l'àrea, el doctor Carlos Rodrigo, ha destacat “el compromís de tots els centres educatius que han participat en aquesta edició que ens han demostrat que el foment d'hàbits saludables és una prioritat en el seu programa formatiu”.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 29 Setembre 2017 13:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.