Colors, arts escèniques brillant als carrers d'Aldaia

Divendres, 06 Octubre 2017 09:43 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 138 vegades

Hi ha hagut actuacions de trobadors, músics, actors i saltinbanquis de circ en llocs públics de totes les principals cultures del món, que es remunten a l'antiguitat, passant per l’Edat Mitjana i el segle XIX fins arribar al moment present. 

Per a molts artistes el carrer va ser el mitjà d'ocupació més habitual abans de l'arribada de la gravació. En l’actualitat, a pesar que les principals ciutats del món tenen espais teatrals per acollir espectacles, les arts escèniques al carrer estan adquirint una nova dimensió fins al punt de convertir-se una atractiva oferta cultural on espectadors de totes les edats gaudeixen a l’aire lliure de la màgia del teatre, la música, el circ o la dansa.

Aldaia, per segon any consecutiu, trasllada al carrer l’escenari i el pati de butaques del TAMA en el 2n Festival Colors. Un esdeveniment d’arts escèniques al carrer, gratuït, que se celebra el 6 d’octubre als voltants del TAMA, concretament en el Cinturó Verd i l’avinguda de la Música. Enguany actuen cinc companyies de prestigi a partir de 17.30 hores de la vesprada, amb espectacles de qualitat molt engrescadors i animats, en els quals estan presents la diversió i la reflexió sobre la condició humana. 

Primerament, a les 17.30  hores, la companyia El ball de Sant Vito presenta l’espectacle “La terra dels babaus”, una divertida exhibició de titelles, actors i música en directe per a tots els xiquets i xiquetes. Seguidament, a les 18.45 hores, al voltant del TAMA, actuació de la companyia A Tempo Dansa de Castelló  amb l’obra “#DeTraca”, un espectacle de dansa amb participació del públic, estètica festívola i amb olor a pólvora, però amb la reflexió poètica sobre les persones refugiades.

El tercer espectacle comença a les 19.30 hores amb l’actuació de Circ Pànic de Catalunya amb l’obra “L’home que perdia els botons”, una fusió de flexibilitat, elegància, comicitat, energia, emoció, equilibri i accions aèries. Per a disfrutar en família. Tot seguit, a les 20.30 hores, la companyia Mou Dansa de València presenta “Aproximacions a Poble Nou”, un espectacle alegre i participatiu, on el públic pot fins i tot ballar,  que ens acosta a un viatge per a trobar un lloc idíl·lic on viure noves formes de relacionar-se. I finalment, a les 23.00 hores, al hall del TAMA, actuació de Las Reinas Magas de València amb “Concierto sentido”, on 8 regines amb corones de paper i plenes d’emocions de tots sentits ballen i canten en directe. Un espectacle dels sentits que corona vora set hores ininterrompudes d’art escèniques per a tots els públics.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

 

Modificat el Divendres, 06 Octubre 2017 10:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.