Aldaia celebra el Dia de les Biblioteques amb noves activitats

Dilluns, 23 Octubre 2017 09:19 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 50 vegades

Demà se celebra el Dia Internacional de les Biblioteques i l'Ajuntament d'Aldaia ho commemora amb una extensa programació pensada per a tots els públics que va donar començament divendres passat amb “Bressolant”, una mostra de cançons de bressol amb arrelament en la tradició popular valenciana.

La Biblioteca Pública Municipal d'Aldaia arranca el nou curs amb la commemoració del Dia Internacional de les Biblioteques, amb tot un ventall d'activitats amb les quals es pretén seguir acostant aquest servei municipal als veïns i veïnes d'Aldaia. L'espectacle “Bressolant” va obrir la sèrie d'actes, amb un concert per a públic infantil en el qual Cristina Blasco i Josep Meravella van repassar un compendio de cançons de bressol que van resultar molt properes al públic, ja que totes formen part de l'imaginari col·lectiu valencià. 

Demà dimarts, el dia gran, la Biblioteca Pública Municipal obsequiarà amb un llibre a totes les persones que facen ús del servei de prestamo durant tota la jornada. Segons explica la regidora de l'àrea, Mónica Trujillo, “any rere any, les estadístiques ens diuen que el servei de prestamo de la Biblioteca d'Aldaia és un dels més utilitzats de tota la Comunitat Valenciana. Encara així, vam seguir explorant noves iniciatives per a seguir creixent”. 

Ja el dijous, es reprendrà l'activitat del Club de Lectura, amb el llibre “La ciutat de la memòria”, de Santiago Álvarez. Els assistents podran debatre i xarrada sobre d'aquesta obra, amb la presència del propi autor. El colofó arribarà el divendres 27 amb la presentació de la novel·la històrica “Falcatas de llibertat. L'estirp íbera”, de l'autor local Lucas Andrés Raga.

D'altra banda, des de l'àrea de Biblioteca indiquen que durant aquest curs continuaran les visites dels diferents centres escolars del municipi a les instal·lacions d'aquest servei, així com les diferents campanyes de foment de la lectura entre els diferents sectors de la població, o l'ampliació de l'horari d'obertura en època de examenes per als estudiants, una iniciativa que el passat any es va saldar amb una gran acceptació. Així mateix, amb l'inici de la nova temporada, els usuaris i usuàries ja poden gaudir de les millores que s'han implementat en les instal·lacions de la Biblioteca durant l'estiu, com la instal·lació d'un nou aire condicionat més silenciós en totes les sales, un nou dipòsit de llibres, la millora del despatx per al personal del centre, i l'adquisició d'un bon nombre de novetats, entre novel·les, llibres temàtics, infantils o juvenils.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 23 Octubre 2017 09:21

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.