Dia Mundial Sense Alcohol a Aldaia

Dijous, 16 Novembre 2017 15:24 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 65 vegades

L'Ajuntament d'Aldaia ha commemorat el Dia Mundial Sense Alcohol amb el repartiment en diferents punts de la localitat de més de 3.000 separadors de llibres, il·lustrats amb els tres millors cartells de l'I Concurs d'Eslògans i Dibuixos que la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives d'Aldaia UPCCA va engegar fa uns mesos.

Els cartells guanyadors d'aquest concurs, i que ara formen part de la nova campanya contra l'abús de l'alcohol, són "El temps que dónes a l'alcohol li'l lleves a la teua vida", de Aicha Solé i Adrián del Moral (2ºFPB, IES Carles Salvador), "Encara que cregues que l'alcohol resol els teus problemes...", d'Ángela Torrijos, Lucía Martínez, Nuria Llopis i Marta Torrent (3ºC, IES Carles Salvador), i "Sense alcohol sí es pot", de Victoria Saldaña, Carlos Motos, Evelyn Gómez, Meli Méndez, Emilia Benssoud, Luis Aguilar i Thais Gallo (2ºB, IES Beatriu Civera), els qui es van portar el primer premi.

L'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, ha participat activament en la difusió de la campanya aquest matí en el Mercat de la localitat. Per a Luján, "es tracta de sensibilitzar als joves i no tan joves que existeixen moltes alternatives d'oci que no tenen per què anar lligades al consum d'alcohol, i que el consum excessiu o compulsiu pot implicar greus problemes psicològics i físics que no valen la pena".

Mes de 300 escolars van participar en aquest «I Concurs d'eslògans i dibuixos» de la UPCCA, una iniciativa promoguda per l'Ajuntament amb la finalitat de sensibilitzar a la població jove sobre les conseqüències del consum abusiu d'alcohol, a més de proposar alternatives d'oci saludables als escolars de la localitat.


Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 16 Novembre 2017 15:36

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.