Aldaia contracta a 74 persones mitjançant ajudes del SERVEF

Dilluns, 08 Gener 2018 12:34 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 150 vegades

El consistori s'ha adherit a diferents programes de formació i inserció laboral del SERVEF, i a més ha aportat més de 40.000 euros amb l'objectiu de configurar un pla d'ocupació amb l'objectiu que les persones beneficiàries puguen accedir a llocs de treball que tindran una durada d'entre 4 mesos i 1 any, segons les diferents tipologies laborals.

L'alcalde, Guillermo Luján, ha explicat que el consistori està cercant totes les ajudes que siga possible rebre per part d'altres administracions per a «facilitar l'accés a la vida laboral de les persones aturades». A més, per part de l'ajuntament -continua Luján- s'han aportat 40.000 euros, «la qual cosa complementarà a les ajudes rebudes per altres institucions i permetrà als 74 beneficiaris poder treballar entre 4 mesos i 1 any».

Per la seua banda, el regidor de Recursos Humans, Sergio Gómez, va destacar que «aquestes 74 contractacions abasten una gran varietat de llocs de treball que, sens dubte, ajudaran a intensificar la labor que vénen exercint els serveis municipals, i ajudaran a impulsar els serveis de jardineria, obra de paleta, pintura i manteniment del mobiliari i els espais públics de la població».

Per a aconseguir aquestes 74 contractacions, l'Ajuntament s'ha adherit als programes de foment de l'ocupació del Servef, i els tallers d'ocupació. En aquest sentit, la regidora de promoció econòmica i ocupació, Empar Folgado, insisteix que «mai deixem de cercar totes les vies possibles per a aconseguir ajudes i subvencions que permeten realitzar contractacions. Per açò, -explica Folgado- tant l'Agència de Desenvolupament Local com els tècnics de Participació i de Personal de l'ajuntament duen a terme una tasca diària de cerca per a localitzar tots els programes disponibles als quals poguérem adherir-nos».

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 08 Gener 2018 12:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.