El Centre de Salut Barri del Crist d'Aldaia celebra el seu 30 aniversari

Dilluns, 29 Gener 2018 12:19 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 252 vegades

El Centre de Salut Barri del Crist ha celebrat el 30 aniversari de la seua inauguració organitzant un dia ple d'activitats commemoratives, que ha comptat amb la participació de veïns, professionals, autoritats municipals, així com la Gerència del Departament de Salut de Manises.

L'Hospital de Manises ha volgut sumar-se a les celebracions en honor d'un dels seus centres de salut més longeus, amb més de tres dècades dedicades a garantir la qualitat assistencial i oferir el millor servei sanitari a les més de 7.000 persones que conformen el nucli de població del Barri de Crist. "En el Departament seguim apostant pels centres d'Atenció Primària i d'especialitats per a complir el nostre objectiu d'acostar al ciutadà una atenció sanitària de qualitat" ha expressat Ricardo Trujillo, gerent de l'Hospital de Manises.

Barri del Crist és un dels 10 centres de salut del Departament de Salut de Manises. Actualment, el centre sanitari proporciona a la localitat serveis de Medicina de Família, Pediatria, Infermeria i Salut Sexual. A més, el centre explica també amb matrona, treballadora social i fisioterapeuta, amb una àrea àmplia de serveis.

Activitats commemoratives

L'acte de celebració ha comptat amb la presència dels representants municipals d'Aldaia i Quart de Poblet, part de l'equip directiu assistencial del Departament de Salut de Manises i els veïns de la zona, els qui han celebrat al costat de facultatius i pacients del centre de salut la llarga trajectòria del servei sanitari del Barri del Crist.

Seguint el compromís del Departament de Salut de Manises amb els hàbits de vida saludables, des del centre també s'han organitzat activitats per a celebrar l'aniversari com un concurs de dibuix per a xiquets, als qui se'ls ha obsequiat amb una tassa commemorativa; i una caminada a càrrec del grup de Vies Saludable, que promou les rutes en l'entorn local com la recepta més saludable i accessible per a la població.

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 29 Gener 2018 12:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.