El PSOE d'Aldaia reelegeix per unanimitat com a secretari general a Guillermo Luján

Dijous, 12 abril 2018 19:44 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 150 vegades

El projecte socialista d'Aldaia tornarà a estar liderat per Guillermo Luján, actualment alcalde d'Aldaia, després que l'assemblea local del PSOE de la localitat li reelegira per unanimitat. 

Durant la seua intervenció, Luján va fer especial èmfasi en la importància de seguir treballant «sense descans» per a millorar Aldaia dia després de dia, i es va mostrar orgullós que la militància local confiara en ell «per a seguir liderant el projecte socialista» que des de 2015 «és l'instrument a través del quin estem aplicant, amb molt esforç, polítiques socials per a les persones que més ho necessiten, construint una Aldaia més amable, més humana, més cultural, més igualitària, un lloc per a viure i conviure, amb defectes i virtuts, sens dubte, però amb tenacitat i la màxima dedicació». 

D'altra banda, la nova executiva que sorgeix d'aquesta assemblea estarà formada per un equip de 27 persones, amb una notable renovació del 50% respecte de l'anterior, formada l'any 2012, i amb la paritat entre dones i homes com a nota dominant.

El secretari d'organització, Sergio Gómez, va donar comptes del treball realitzat en l'anterior exercici que va finalitzar ahir, i va recordar com «malgrat les dificultats», el projecte socialista a Aldaia va créixer sostenidament des de l'any 2011 «comptant amb la gent, amb les persones, eixint al carrer i escoltant, tot sobre una infraestructura austera i honesta».

Luján va voler finalitzar l'acte animant a la nova executiva socialista a seguir «obrint-se a la societat d'Aldaia», perquè -va explicar Luján- el projecte del PSOE d'Aldaia és un projecte «transversal, en el qual cap tothom, militants, simpatitzants, amics, veïns i totes les persones que des de diferents àmbits, sense importar si és des de dins o des de fora del partit, volen remar en la mateixa adreça, per a aconseguir entre tots que Aldaia seguisca millorant dia després de dia». 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 12 abril 2018 19:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.