Aldaia presenta els seus Serveis Socials

Divendres, 11 Mai 2018 11:38 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 134 vegades

Aldaia va obrir les portes dels seus serveis socials divendres passat 27 d'abril després d'haver-se adherit a la campanya ‘La Quarta Pota’ impulsada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. L'objectiu de la iniciativa va ser posar en valor els serveis socials municipals, així com els seus professionals, que constitueixen «la quarta pota» en el manteniment de l'estat del benestar, sostingut amb la sanitat, l'educació i el sistema de pensions com els altres tres pilars fonamentals.

La jornada de portes obertes va quedar inaugurada a partir de les 12 hores en el saló de plens de l'ajuntament, on l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, i el Director General de Diversitat Funcional, Antonio Raga, visibilizarán la labor dels serveis socials i la importància de millorar-los, ja que qualsevol persona pot necessitar ajuda en qualsevol etapa de la seua vida. “Luján va explicar que “gens més entrar a governar a Aldaia en 2015, declarem als serveis socials municipals com a “serveis essencials” per a blindar-los davant les retallades proposades pel govern d'Espanya. Els serveis socials són la pota principal del nostre projecte a Aldaia -va concloure l'alcalde-. Amb aquesta campanya s'evidencia la necessitat de comptar amb el suport municipal per a facilitar la vida de les persones i millorar el funcionament dels serveis socials més propers a la ciutadania.

L'Ajuntament d'Aldaia és una de les administracions més grans de la comarca que s'ha adherit a aquesta iniciativa amb actuacions de visibilización dels els seus serveis socials, com la cuina municipal, el Centre Matilde Salvador, Coladors o el centre d'inserció laboral de persones amb malaltia mental, l'Oficina d'Atenció a les Víctimes de la Violència de Gènere entre uns altres. Durant els pròxims mesos el consistori mantindrà la campanya de divulgació que ha iniciat pel municipi sobre aquests recintes, que romandran oberts durant els divendres per a rebre les visites dels veïns i veïnes que vulguen comprovar de primera mà l'ampli ventall de serveis socials que es presta a Aldaia.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 11 Mai 2018 11:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.