Aula Mentor d'Aldaia obri la matrícula per al curs gratuït de 'Adminitració Saleforce'

Divendres, 11 Mai 2018 11:56 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 182 vegades

L'Ajuntament d'Aldaia obrirà el període de matriculació per iniciar el curs gratuït d'Aula Mentor 'Administració Saleforce' sobre processos de vendes o d'eines empresarials des del punt de vista tecnològic la propera setmana, del 7 al 15 de maig. Aula Mentor ofereix 50 places per a aquest curs de formació que tindrà una durada de dos mesos i al qual podran accedir les persones que formalitzen la matrícula en el termini establert.

Durant els dos mesos en què s'impartirà el curs, del 16 de maig al 10 de juliol, les persones que s'apunten a aquests estudis aprendran continguts com monitorització i gestió de canvis, reports i taulers, seguretat de dades, fórmules, validacions i llistes de gestió o modelatge i gestió de dades. Els estudiants podran realitzar el curs tant en anglès com en castellà, encara que es recomana tenir nocions d'anglès per a exercicis de programació i estar familiaritzat amb fórmules i lògica derivativa. Després de les sessions, l'alumnat que supere les activitats plantejades i la prova final prevista per al mes d'octubre obtindrà un certificat d'Aula Mentor corresponent a 100 hores.

L'oferta d'aquest curs se suma a l'oferta de la nova edició de cursos sobre Introducció a la Ciberseguretat, Internet de les Coses i Emprenedoria Digital que s'han impartit enguany del 5 de març al 4 de maig. 

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.