Bonaire forma a 30 joves aturats per a treballar en el centre comercial

Dijous, 07 Juny 2018 12:12 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 113 vegades

El centre comercial Bonaire ha finalitzat el programa de formació Work@bonaire que promou la inserció laboral de joves dins del sector retail. Un total de 30 joves d'entre 18 i 30 anys, seleccionats entre les 140 candidatures rebudes, han pogut beneficiar-se gratuïtament del curs d'aprenentatge i passen a formar part ara d'una borsa d'ocupació pròpia del centre comercial. 

L'acció s'emmarca dins de la iniciativa Work@ de Unibail-Rodamco contra la desocupació juvenil, acció essencial per a contribuir al desenvolupament de les comunitats, que és un dels compromisos clau de la companyia plasmats en el seu full de ruta Better Plaus 2030. Després de l'èxit de la primera edició de la iniciativa en 2017, el programa s'ha ampliat enguany a set centres comercials de Unibail-Rodamco a Espanya.

Durant tres setmanes els joves han rebut formació per a adquirir les habilitats requerides per a exercir treballs de venda al públic i hostaleria de marques que operen en Bonaire, i que s'han sumat a la iniciativa tals com FNAC, TENDAM O ALCAMPO, entre unes altres. 

L'acció, s'emmarca dins d'una iniciativa desenvolupada per Unibail-Rodamco en col·laboració amb Generation Spain i impulsat per McKinsey&Company, que naix en 2016 amb l'objectiu d'ajudar a reduir la desocupació juvenil. En 2017 es va dur a terme en quatre centres comercials i va comptar amb una participació en el programa de formació d'un total de 140 candidats, d'entre ells, el 80% van trobar treball en els 60 primers dies després de finalitzar el programa.

L'acte de graduació es va celebrar divendres passat en Les Terrasses de Bonaire amb un Job Market Plau en el qual les marques adherides a Work@bonaire van entrevistar als candidats.

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dijous, 07 Juny 2018 12:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.