Aldaia oferta dos cursos formatius nous en l’Aula Mentor

Dijous, 07 Juny 2018 13:01 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 221 vegades

L’Aula Mentor d’Aldaia ha incrementat la seua oferta de cursos formatius gratuïts amb dos estudis nous sobre atenció telefònica i creació de tendes virtuals, que tindran una durada de 60 hores certificades. La matrícula d’aquests cursos estarà oberta durant tot l’any -llevat del mes d’agost- i es podrà formalitzar adreçant-se a l’Aula Mentor. 

El curs d’atenció telefònica s’organitza en cinc mòduls sobre tipus de cridades o com transmetre eficaçment informació, entre altre continguts, i es realitzarà a través d’internet. Les persones interessades en cursar aquests estudis hauran de disposar d’un dispositiu per gravar àudios i tindre un ordinador amb connexió a internet o bé fer servir els de l’aula. 

El segon curs, de creació de tendes virtual, es realitzarà mitjançant la plataforma OpenCart i està dirigit a xicotetes empreses o negocis que vulguen ampliar la seua activitat comercial per internet o desenvolupar un catàleg virtual. Les persones interessades en fer aquesta formació hauran de tindre únicament un ordinador amb connexió amb Internet.

 

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.