Aldaia inverteix més de 140.000 euros per als programes de formació i ocupació

Divendres, 03 Agost 2018 10:33 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 191 vegades

L'Ajuntament d'Aldaia ha invertit 141.692 euros per a desenvolupar els programes de formació i ocupació per a persones joves impulsats pel Servef en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, una quantia que ha sigut complementada per una subvenció del Servef de 146.155 euros, per la qual cosa en total han sigut 288.000 euros els que es destinaran per a dur a terme aquest pla d'ocupació.

Amb aquesta inversió nou joves han sigut contractats amb els programes EMPUJU i EMCUJU del Servef i s'han incorporat avui a les àrees de sistemes informàtics en xarxa, desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, pedagogia, treball social, administració, projectes d'edificacions, sociologia i/o ciències polítiques i psicologia. Els nou joves treballaran per al consistori durant un màxim de 12 mesos on realitzaran una labor per als serveis municipals que es compaginarà amb una formació complementària.

Sobre aquest tema, l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, ha explicat que «malgrat la poca capacitat de gestió que tenim els ajuntaments en temes de polítiques d'ocupació i de la difícil situació econòmica que encara travessem, sempre treballem per a cercar ajudes i subvencions per a poder facilitar l'accés al mercat laboral a la major quantitat de persones». Per la seua banda, també el regidor de Recursos Humans, Sergio Gómez, ha destacat que «aquestes nou contractacions ajudaran a intensificar la labor que realitzen els serveis municipals, i ajudaran a impulsar els serveis i espais públics de la població».

Aquestes nou contractacions s'afigen a les 74 que l'Ajuntament ja va realitzar al gener després d'adherir-se als programes de foment de l'ocupació del Servef i els tallers d'ocupació que l'Agència de Desenvolupament Local i els tècnics de Participació i de Personal de l'ajuntament estudien per a dur-los a terme.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Divendres, 03 Agost 2018 10:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.