Podem Aldaia denúncia la falta de mitjans per a la neteja viària

Divendres, 28 Desembre 2018 13:13 Escrit per  Podem Aldaia Publicat en Aldaia-VAL Vist 233 vegades

Podem Aldaia va denunciar a través del seu regidor no adscrit en el ple de l'Ajuntament d'Aldaia que bona part dels problemes que es tradueixen en contínues queixes ciutadanes té el seu origen en les males condicions de treball dels operaris, la falta de mitjans i maquinària i la desorganització dels serveis i la falta de personal Dèficit d'operaris de neteja i maquinària adequada.

L'acumulació de fems i andròmines velles en les zones pròximes als contenidors juntament amb els desbordaments de fem en els contenidors de reciclatge converteixen aqueixes zones en punts negres insalubres que sense els mitjans i el personal adequats serà difícil de solucionar.

La formació habitada va preparar una moció per a millorar la brutícia viària amb les recomanacions del veïnat recollides en la campanya de Podem Aldaia “MOVEM ALDAIA”, denunciant en el propi ple municipal amb documents gràfics de condicions de treballadors, la falta de mitjans que els ajuden a complir la seua labor de forma productiva així com la situació de brutícia viària d'Aldaia.

 

Informa Nou Horta. Podem Aldaia

Modificat el Divendres, 28 Desembre 2018 13:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.