El comerç de Manises posa en valor l'ofici del comerciant a través de la seua experiència i coneixement de la seua professió

Divendres, 13 abril 2018 18:46 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 152 vegades

L'Ajuntament de Manises i AMEPI (Associació Comprat els Pins) presentaran el divendres 13 d'abril a les 12:30 am, la nova proposta de comunicació del Mercat els Pins de Manises que, amb el lema “Connexió Premium”, incideix en la relació especial que s'estableix entre el comerciant i el seu client a través de l'experiència, saber fer i coneixement del seu ofici. 

La campanya, que ha desenvolupat la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) i que a partir de divendres podran descobrir els clients en els 19 comerços associats del Mercat els Pins de Manises, es presenta simultàniament en altres 25 localitats de la Comunitat Valenciana.

L'especialització, l'atenció personalitzada, el consell expert i la cura per convertir cada compra en una experiència única són les claus que converteixen el vincle entre el comerç i els veïns de Manises en una connexió del més alt nivell de qualitat.

Hi ha altres factors que també contribueixen a enfortir aquesta connexió, segons ha explicat la Junta Directiva de AMEPI , com la confiança entre el comerciant i el client, les experiències que es creen quan fem olor, assaborim o toquem un producte, o l'aportació del comerç a la localitat, la seua història, la seua cultura, les seues tradicions… “El comerciant demostra que no solament coneix molt bé el producte, sinó que també ens coneix a nosaltres, els clients”, ha afegit. 

En aquesta ocasió, el focus es posa en l'ofici del comerciant i es recupera el concepte clàssic dels tradicionals “Gremis i Associacions de comerciants” per a posar en valor el saber fer d'aquests professionals. 

 

Personatges per a posar rostre als oficis 

Per a fer-ho, l'associació se servirà de divertits personatges que al llarg dels pròxims mesos acompanyaran als comerciants en la campanya i els ajudaran a explicar als seus clients què fa únic a cadascun dels oficis.

Els personatges posaran en valor el coneixement i treball artesà d'aquests comerços del sector de l'Alimentació, que fan dels seus productes els de millor qualitat. 

COVACO certificarà cada mes als comerços del Mercat els Pins Manises que reuneixen els requisits per a presumir d'una “Connexió Premium” amb un segell que certifica la seua experiència i que permetrà als clients identificar-los com a tendes que aposten pel servei al client i que contribueixen directament al benestar i creixement econòmic de la localitat.

I l'associació, al seu torn, lliurarà un certificat de “Connexió Premium” a aquelles institucions i agents de la localitat que col·laboren amb el comerç i que contribueixen al seu enfortiment com un dels principals sectors estratègics de la localitat. 

Precisament, un dels ens distingits amb aquest segell es lliurarà a l'Ajuntament de Manises, al que el divendres 13, la junta directiva de l'associació li farà lliurament un diploma de “Connexió Premium” per “el seu suport i col·laboració amb el col·lectiu per a fer del Mercat de la localitat una un Mercat més viu, actiu i sostenible, ha destacat Samia Tavares vice presidenta i portaveu de AMEPI.

“I perquè els nostres clients es porten un pedacito de la campanya a les seues cases i tinguen sempre present per què entre ells i el comerç del Mercat els Pins de Manises existeix una “Connexió Premium”-, els comerços associats que participen de la campanya, els van a regalar uns imants col·leccionables amb els personatges d'aquesta campanya”.

Per a acompanyar l'arrencada de la iniciativa en els comerços, el divendres està prevista una animació dins del Mercat en la qual dos dels personatges de la campanya explicaran als clients el contingut de la mateixa i els distingiran amb uns segells de “Connexió Premium”, en aquest cas en forma d'adhesius amb el lema “El nostre ha sigut una connexió a primera vista”.

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 18:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.