Manises comença les obres de la Casa de la Dona

Dimecres, 16 Mai 2018 17:18 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 129 vegades

Les obres de la Casa de la Dona de Manises, situada en l'antic edifici de Protecció Civil al parc Els Filtres, han començat recentment perquè aquest nou espai siga una realitat enguany.

La Casa de la Dona pretén ser un lloc de trobada de les dones maniseres, on se les escolte i oriente en la seua situació personal, se les informe dels recursos existents, se les ajude a prendre les seues pròpies decisions i a cercar alternatives per a millorar la seua situació, a més d'un espai per a posar en comú experiències i treballs en valors d'igualtat.

El nou edifici albergarà un despatx on es puga atendre, en la més estricta intimitat i amb els màxims recursos possibles, a les dones víctimes de violència de gènere i als seus fills i filles. També comptarà amb una agent d'igualtat municipal en col·laboració amb el grup GEMMA i una sala polivalent amb capacitat per a 20 o 30 persones.

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.