L’Ajuntament de Manises presenta un informe sobre la situació socio-econòmica del municipi

Dilluns, 17 Desembre 2018 11:25 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 122 vegades

El Centre de Promoció i Desenvolupament de l’Ajuntament de Manises ha tret a la llum un estudi actualitzat de la situació socio-econòmica del municipi que analitza l’estat dels treballadors, de la població desocupada i de les empreses que desenvolupen la seua activitat a la localitat, així com la implicació de l’administració local en el foment de la promoció i la innovació empresarial.

En concret, l’informe avalua la situació del teixit industrial i de cadascuna de les tres àrees empresarials que presenta el municipi: La Cova, Obradors-Barranquet i l’Aeroport. “Manises és el tercer poble més industrialitzat de la comarca. Disposa de dos mercats municipals i presenta una ampla oferta industrial i comercial en proporció al número d’habitants, amb una bona comunicació gràcies a la circumval·lació i al transport aeri i ferroviari. La major part de les empreses del municipi son Pimes i gran part, familiars”, ha explicat Rafael Mercader, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises. 

L’estudi també valora els distints serveis que ha impulsat el Centre de Promoció i Desenvolupament de l’Ajuntament de Manises en els últims anys per a millorar la situació de les companyies i els emprenedors. Segons el regidor, “hem promogut la penetració de les empreses en nous mercats per mitjà de les tecnologies de la informació i un entorn institucional local conscienciat de la importància de la promoció. Tant és així que hem creat dos vivers d’empreses, on s’ofereix un servei d’assessorament per a empresaris i emprenedors, i mantenim iniciatives com els Premis Manises Innova, amb els quals posem en valor el teixit empresarial maniser”. 

Per continuar amb aquesta línia d’actuació, l’informe ha compilat un conjunt de propostes que persegueixen millorar la situació actual de les empreses del municipi, entre les quals destaca la creació d’un Pla Estratègic Municipal que contemple línies d’actuació encaminades a afavorir el desenvolupament econòmic i l’ocupació en el municipi.

 

Informa Nou Horta. Manises.

Modificat el Dilluns, 17 Desembre 2018 11:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.