Manises inaugura l’exposició ‘Somos Súper – Històries de Superació’

Divendres, 08 Febrer 2019 12:55 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 102 vegades

L’Ajuntament de Manises ha inaugurat a l’edifici «El Arte», l’exposició itinerant ‘Somos Súper - Histories de Superació’, una iniciativa que naix de la Fundació Horta Sud amb l’objectiu de visibilitzar i posar en valor el treball del moviment associatiu.

 

Amb aquest projecte es pretén fer un homenatge al treball silenciós i en molts casos desconegut de les associacions a través de l’explicació de les històries de persones que s’organitzen per a transformar la realitat que els envolta i que es comprometen amb una societat més justa, habitable i solidària. 

 

L'exposició recull el còmic que ha creat l’il·lustrador valencià Paco Roca per a la campanya, en el qual destaca la idea que la societat, organitzada, és el motor necessari per a la transformació social. A més, estan presents alguns exemples de la resta dels còmics que formen part de la campanya, realitzats per a.

 

El treball que es mostra és el resultat del taller de còmic social dirigit pel mateix Paco Roca en col·laboració amb l’Escola d'Art i Superior de Disseny de València (EASD) on han participat un total de setze artistes. D'aquest taller també ha sorgit el llibre ‘Històries de Superació’ on Paco Roca i la resta d'autors transmeten a través de les seues il·lustracions la passió, el lliurament, el compromís i la responsabilitat de les persones voluntàries de les associacions amb les quals han treballat. L’exposició es podrà visitar fins al 28 de febrer al Museu Manises de Fotografia (MUMAF) durant l’horari del museu.

 

Segons el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, «amb activitats com aquesta pretenem animar a la ciutadania a que participe en la millora del nostre municipi i prenga protagonisme a través de l’associacionisme, ja que una societat civil organitzada és sinònim de desenvolupament i progrés».

 

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Divendres, 08 Febrer 2019 12:59

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.